Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАРНО АЛФА 164 2000 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не се движеше ,от ка4их го от редукторното мотор4е и драпнах жилото кьм мен ,клапата се затвори до краи,нали така трябваше да направя,а не да го бутам на пред жилото към мотора ,тои вдигна 80г вклу4и перката и сега духа по силно но хладко .марку4ите на парното са много топли парят дори но парно няма .хахахаха напражо моята кола е уникална .да не сам сбаркал някаде боби.какжо да направя на сега

Comment

Ако си обезвъздушил и клапата си я дръпнал трябва да има парно!
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Радиатора за парното- нов ли сложи?
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

радиатора го купих от стамболииски 4исто нов 60лв.с едно приател4е разглобих цялата кола свалих таблото на колата долу през мотора вкарахме радиатор4ето на парното ,тои вьрза марку4ите преди това ми изте4е фереона ,каквото беше останало от него, затото пипна компресора тоя тапак моя приател хаха.жарзахме вси4ко преди това духаше хладко имаше пробито радиатор4е на парното затова го смених ме . колата запали вклу4и перката ниамасхе парно пак и даже ми духа само на предното стакло ,немога да регулирам посоката на духане на климатроника,какво направи тои тогава не знам и така си остана от миналата година .и сега кадето ти казах смених термостат BEHR. направих вси4ко каквото ми каза и пак ниамам парно .колата много сия оби4ам ,но накрая ште я оставя да изгние предблока .имам и бмв карам сиго никога ниамам проблеми с него ,но аз ОБИ$АМ АЛФАТА. ето ти тел .0885784058.,ако нете затроднявам званими ,аз ше те набера дами кажеш какво да правя. благодаря

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
            Ако си обезвъздушил и клапата си я дръпнал трябва да има парно!
            Остава и клапата да е заседнала
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

При него е сваляно цялото табло и със сигурност нещо не е сглобено както трябва или не е включена някоя букса и някоя клапа не работи.Няма друг вариант
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
              X